тениски тениски тениски тениски тениски тениски
 
STREETZONE.NET-ЗА НАС

Streetzone.net е онлайн магазин на фирма "Принта",създадена през 2003 и специализирана в дизайн,брандиране и ситопечат върху текстил-щамповане на тениски,шапки, работно облекло,суичери,блузи,якета,фланелки.

Щамповане на спортни екипи с номер и име, униформи,надписи на чанти от текстил,хартия,промазани материи,печат на химикалки,запалки,ситопечат на ленти за баджове,тефтери,бележници.

Фирмата работи с прецизен ситопечатен карусел, мастила и консумативи внесени от САЩ.С текстилни мастила за пълноцветен печат можем да напечатаме до 10-12 цвята.

Ние гарантираме за качествотото на печата, който се извършва директно върху дрехата с пластизолни текстилни мастила.Щампата се изсушава с печка с инфрачервено излъчване при температура над 150 градуса,което прави невъзможно изпирането й при пране на 30/40 градуса.

 

ТЕХНОЛОГИЯ НА ПЕЧАТ

Щампите,които предлагаме НЕ са трансфери или фолиа, които се лепят върху дрехата с термо-трансферна преса.Фирмата има готови ситошаблони за всеки дизайн и при поръчка се печата директно върху модела,което е по-качествения печат,сравнено с трансферния.Доказателство е фактът,че предлагаме по желание на клиента промяна на цветовете на щампата,които НЕ могат да бъдат променени при един вече напечатан трансфер.Също така част от щампите се изпълняват с 3D ефект или т.нар. висок печат (различен от надувния),което НЕ може да бъде направено при трансферния или с новите принтери за директен печат върху дрехата.

При директния печат,който предлагаме мастилото прониква в текстила,след което се изсушава на висока температура и изпирането му е невъзможно.При трансферния печат щампата е напечатана предварително върху специална трансферна хартия,след което при поръчка се прехвърля с помощта на термо-трансферна преса и трансферно лепило върху дрехата.При този тип печат,текстилното мастило остава залепено върху тъканта и след пране и свиване на материята,лесно се напуква и набръчква.За печата на трансферно фолио върху текстил има само една дума -"непрофесионално".

Фирма "Принта" извършва също така и ДИРЕКТЕН печат върху шапки-плосък и релефен,пълноцветен печат на снимки,wallpapers и др. върху светли и тъмни материи.Изпълняваме без никакъв проблем печат върху ръкави по цялата им дължина,печат на рамене,джобове,кантове,в близост до шевове-места трудно достъпни за трансферния печат и за новите принтери за директен печат.Разгледайте Галерията, където са изложени една малка част от всички напечатани от нас модели.

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Изберете щампа,запишете кода и натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ".Попълнете формата за поръчки и я изпратете на нашия e-mail.Тениските се изработват до 5 работни дни след датата на поръчка.След това се изпращат чрез куриер на Еконт Експрес на посочения от вас адрес.При получаване се заплаща стойността на продукта плюс такса за куриерската услуга (около 6,50лв. до адрес или 4,50лв. до офис) за пратки до 1кг(= 4 бр.тениски).В случай че,на посочения адрес не бъде открит получател(вие лично или ваш представител),куриер на Еконт ще се свърже с вас,за да уточните доставката.Възможна е доставка с Еконт като пощенска пратка (само за населени места с офис на Еконт,получава се до 2 или 3 работни дни след изработка в посочения от вас офис на куриерската фирма).Таксата е около 4,50лв. до 1кг.Ако изберете този вариант, моля напишете в поле "Забележка" името на офиса до който желаете да изпратим пратката или неговия адрес.

ПРИ ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА,МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ НАЙ-КЪСНО ДО 2 ДНИ ОТ ИЗПРАЩАНЕ НА ЗАЯВКАТА!

Очаквайте новите ни продукти,които ще се появяват периодично на нашия сайт.

Всички изложени дизайни могат да се поръчат и на едро върху различни модели облекла.

Фирма "Принта" приема поръчки за щамповане от търговци на едро и фирми по наш проект и проект на клиента,печат на рекламни тениски,фирмено лого,шапки,работно облекло и други.

Имате ваша картинка или идея за щампа, изпратете ни я, ние ще я напечатаме качествено.

За контакти:e-mail: printa@abv.bg

GSM: 0898 371 274